Onze chefs komen uit alle windstreken en koken volgens lokale tradities de lekkerste gerechten. Hieronder per land een korte uitleg over wat StarCuisine met deze keuken voor u in petto heeft.

ORIËNTAALS/AZIATISCH

Indonesisch

Flag-Indonesia

Rijk gekruide gerechten uit de Gordel van Smaragd. Naast heerlijke sambals, specerijen en boemboe-boemboe, is tijd een belangrijk ingrediënt om tot het lekkerste resultaat te komen. Iedereen kent natuurlijk de klassiekers, zoals Daging Rendang en Babi Ketjap, maar bij StarCuisine kan je ook terecht voor heel veel andere, unieke gerechten. Selamat makan!

Thais

1200px-Flag_of_Thailand.svg

Thailand staat bekend om pit en haar heerlijke curries met massaman, rood, groen en geel. De Thaise keuken biedt echter zo veel meer variatie. Denk bijvoorbeeld aan de typische Thais Streetfood zoals Pad Thai en Kra Pao.

Indiaas

Flag_of_India

De Indiase keuken bruist van de kleurrijke (ook heel veel vegan) curries in een enorme verscheidenheid. StarCuisine kookt een breed scala van mild tot spicy met uiteenlopende gerechten als Tikka, Vindaloo, Korma en Jalfrezi.

Vietnamees

download

De Vietnamese keuken is een lichte en gezonde keuken. Verse kruiden zoals munt, basilicum, gember en citroengras staan centraal. StarCuisine kan alles maken, van alle denkbare onderdelen tot complete gerechten, van de beroemde Banh Mi en Pho tot (kakelverse) Springrolls.

Chinees

china-flag-featured-image-1

De verschillende regio’s van China bieden uiteenlopende, maar stuk voor stuk rijke gerechten: van Spicy DanDan uit Sichuan in het hart van China tot Chow Mein uit het Kantonese zuiden. StarCuisine kookt ook gerechten vanuit de Chinees-Indische traditie.

Japans

1200px-Flag_of_Japan (1)

De Japanse keuken staat bol van traditie, naast de rijke historie van tempura en sushi kent deze keuken ook heerlijke, warme gerechten zoals Teriyaki, Japanse Curry, Soba Noodle en Hibachi Style Fried Rice.

Koreaans

fileflag-of-south-koreasvg-wikimedia-commons-korean-flag-png-640_427

Als er één keuken in opkomst is, dan is het wel de Koreaanse. Van het veelkleurige nationale rijstgerecht Bibimbap tot heerlijke Bulgogi en Kimchi, dit avontuur wil je aangaan!

EUROPEES

Italiaans

21ac06c9ee99b5498999622cd3e0e897

De keuken van la dolce vita! StarCuisine heeft een zeer breed assortiment in Italiaanse maaltijden en sauzen. Denk aan de klassiekers (de risotto’s, de lasagnes en de pastagerechten), maar ook rotolo’s en stoverijen staan op het menu. Extra aantrekkelijk: de Italiaanse keuken leent zich uitstekend voor seizoensgebonden gerechten.

Spaans

spain-flag-icon-free-download

Tover de zon op een bord. De Spaanse keuken geeft je er alle gelegenheid toe. Op het menu van StarCuisine vind je de meest zonnige gerechten: van paella’s en tortilla’s tot sauzen en salsa’s.

Nederlands

the-netherlands-flag-icon-free-download

Natuurlijk kent de Nederlandse keuken heerlijke stamppotten, traditioneel of met een twist. Maar er is zo veel meer: van verse rode kool met appeltjes tot echt Limburgs Zoervleis. Laat je verrassen door het Nederlandse menu van StarCuisine.

Frans

france-flag-image-free-download

De moeder van de klassieke keuken. Op de kaart van StarCuisine vind je tal van die typisch Franse comfortgerechten: vol au vent, ragout, mousseline, bisque, fonds, allemaal even heerlijk.

WERELDKEUKENS

Surinaams

flag-400

De Surinaamse keuken is onverminderd populair. StarCuisine maakt de meest uiteenlopende hitgerechten: van Kousenband en Ovenkip tot Kip Masala en natuurlijk Roti. Njang swietie!

Mexicaans

vlag-mexico

Veelzijdig inzetbaar, dat is echt een kenmerk van Mexicaanse keukentoppers als taco’s en tortilla’s, maar denk ook eens aan Loaded Nachos. StarCuisine biedt een veelzijdig Mexicaans menu, met de bekende chili’s en salsa’s, maar ook verrassende “onbekende” gerechten zoals Yucatan Chicken, Barbacoa en Carnitas!

Marokkaans

asdasd

Culinaire smaakmakers als Ottolenghi maken de keukens van Noord-Afrika en het Midden-Oosten steeds bekender. Shared dining en groenten spelen een hoofdrol. Mooie specerijenmengsels (denk bijvoorbeeld aan Za’atar en Ras el Hanout) geven de gerechten uit deze Oriëntaalse keukens hun unieke warme signatuur. StarCuisine biedt je een zeer smakelijk menu om uit te kiezen.

Wij horen graag
uw wensen